[13-24 feb] Doe mee met de Jantje Beton collecte!

Beste d’ELFT-leden,

Ook dit jaar doen wij van maandag 13 tm vrijdag 24 februari weer mee met de Jante Beton collecte. Afgelopen jaar hebben we hier meer dan €900,– mee opgehaald, waarvan 50% direct naar de vereniging gaat. En dit jaar gaan we deze opbrengst met jullie hulp natuurlijk proberen te verbeteren!

We zullen elke maandag t/m donderdagavond onder begeleiding van de Sponsorcommissie met een groep mensen van d’ELFT langs de deuren gaan om te collecteren. Een avondje collecteren is (zoals we voorgaande jaren hebben gemerkt) erg gezellig! We beginnen rond 18.00 en lopen tot ongeveer 20.30.

Hiervoor hebben we natuurlijk collectanten nodig. Graag horen we wie er tijdens de collecteweken wil meehelpen met collecteren! Ook ouders, broers, zussen, vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Dus heb je zin om de vereniging een handje te helpen en gezellig met zijn allen een avond te komen collecteren voor het goede doel? Stuur dan een mailtje met je naam en welke datum je zou willen collecteren naar sponsor@d-elft.nl of spreek Maarten, Guus of Bas aan. We kunnnen jullie hulp goed gebruiken!