Proefzwemmen (geen briefjes meer)

Beste ouders/verzorgers,
Dinsdag 27 juni staat het diplomazwemmen alweer voor de deur. Voor de dinsdagzwemmers betekent dat dus dat er op

  • vrijdag 16 juni, maandag 19 juni en dinsdag 20 juni tijdens de les zal worden proefgezwommen.
  • Op maandag 12 juni en dinsdag 13 vindt er een speciale proefzwemles plaats voor het gekleedzwemmen.

Wilt u er weer voor zorgen dat uw kind de juiste kleding mee heeft? Wij raden u aan de uitgebreide informatie over het proefzwemmen en de kledingeisen te http://d-elft.nl/zwemles/diplomazwemmen. Om teleurstelling tijdens het feestelijke diplomazwemmen te voorkomen, laten wij kinderen alleen diplomazwemmen als de instructeurs overtuigd zijn van hun kunnen.

Opzeggen
Wij gaan ervan uit dat uw kind lid blijft. Als u echter besluit dat uw kind stopt met zwemmen bij de vereniging, dient u zelf op te zeggen. Als wij geen tijdige opzegging van u ontvangen, dan verwachten wij uw kind na het diplomazwemmen bij de vervolgstap van het zwemtraject.

Opzeggen voor het leszwemmen kan alleen per kwartaal, uiterlijk de 23e van de maand. U kunt opzeggen via deze link Opzeggen zwemles. Zie ook de website voor meer informatie.

Communicatie
U bent van ons gewend om bij de aankondiging van proef- en diplomazwemmen en bijzondere zaken zoals het Sinterklaaszwemmen etc. een papieren informatiebriefje te ontvangen. In deze digitale wereld hebben wij besloten om van de papierwinkel af te gaan stappen en vanaf nu alle informatie per mail te verstrekken. Daarnaast kunt u deze informatie ook teruglezen op de website.