Kampverslag woensdag 16 augustus

Woensdag, 16 augustus 2017, kampverslag

We begonnen s’ ochtends zoals gewoonlijk (te)vroeg door een verkeerde muziek smaak. Bij de training hebben we estafette gezwommen. Dat was heel gezellig en leuk.

Na de lunch deden we spelletjes op het terrein: zoveel mogelijk hout verzamelen voor het kampvuur van s’avonds, drie minuten (je moest na precies drie minuten in een vak stappen), En er was ook nog een spel waarbij je tien rondjes om een hockeystick moest draaien en daarna moest in zaklopend naar een emmer lopen om letters te verzamelen voor een woord. En daarna gingen we waterhonkballen en mochten we vrij zwemmen.

We aten buffet met vlees van de barbecue. s’Avonds gingen we nog een spel spelen in het bos, we speelden het smokkel spel (de bedoeling was dat je muntjes naar de anderen kant van het bos moest brengen elk muntje was een pannenkoek of iets voor op een pannenkoek waard) De begeleiders hadden zaklampen en schenen op de kinderen. Als je gezien werd moest je je muntje in leveren bij de begeleiders. Je moest de muntjes naar de anderen kant van het bos brengen voor het eten van de volgende avond. Het spel duurde langer dan verwacht en iedereen vond het heel leuk, s’avonds bij het kampvuur was het heel gezellig.

Valentijn, Felicia, Alvin, Floris en Lennart