Wijzigingen indeling wedstrijdzwemtrainingen per maandag 11 september

In de afgelopen weken hebben we gemerkt dat de zwemtrainingen op de dinsdag en woensdag zo vol aan het worden zijn, dat de kwaliteit van de trainingen in het geding komt. Daarom hebben we besloten om enkele aanpassingen in het trainingsrooster toe te passen:

  • De JIO-groep van de dinsdag wordt naar de maandag verplaatst en zal samen met de miniorengroep gaan trainen. Diana zal op de maandag als trainer erbij komen zodat ook deze groep die dag extra aan techniek kan werken;
  • Op dinsdag en woensdag kan er alleen nog worden getraind door junioren-, jeugd- en seniorenzwemmers;
  • De vrijdag was in eerste instantie alleen bedoeld voor de oudere zwemmers, maar deze training wordt ook een officiële zwemtraining voor minioren en JIO. In principe trainen minioren hier één uur (17u-18u of 18u-19u), maar de ervaren minioren mogen in overleg met de trainers twee uur trainen;
  • JIO-zwemmers zijn ook op zaterdag welkom tussen 08u00 en 09u00.

We beseffen dat deze wijzigingen niet voor iedereen gunstig uitpakken. Toch denken we dat in het nieuwe trainingsrooster alle zwemmers voldoende trainingsmogelijkheden krijgen om goed voorbereid aan de start te staan bij de wedstrijden dit seizoen waarbij de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd blijft.

Het nieuwe trainingsrooster gaat in vanaf maandag 11 september en is te vinden op http://d-elft.nl/wedstrijdzwemmen/trainingstijden/.