De eerste d’ELFT waterpolowedstrijden (én bar- en jurydiensten) van 2018

13 en 14 januari starten de waterpoloteams van d’ELFT aan de tweede helft van het seizoen

Yes, de wedstrijden komen er weer aan! Ondanks dat iedereen ongetwijfeld staat te trappelen van ongeduld, volgt hier een reminder en een klein overzicht van het eerste waterpoloweekend van 2018:

Zaterdag 13 januari mag onze Meisjes-C als d’ELFT-waterpoloteam de eerste wedstrijd van 2018 spelen; de meiden starten om 16.00 uur in Kerkpolder tegen BZC/de Lansingh uit Bergambacht. Hierna volgen de Jongens-B, Heren 3, Dames 2, Dames 1 en tot slot: Heren 2. Alle overige teams spelen dit weekend uit, met Heren 6 als enige team op zondag in De Tweesprong te Roelofarendsveen.

Opdat iedereen ook in 2018 soepel aan een wedstrijd kan beginnen, willen we iedereen graag nog eens wijzen op het volgende:
Check het nieuwe barrooster, zodat er tijdens de wedstrijdweekenden op tijd geopend kan worden, én neem gelijk de data en tijden over (die voor jou of jouw team van toepassing zijn) uit het nieuwe jury- en spelleider rooster.

Zodoende zorgen we samen voor een georganiseerde en fijne wedstrijdomgeving voor alle waterpoloteams, ook voor jouw team of die van uw kind.

Tot slot een klein overzicht van de bar- en jurydiensten tijdens het eerste waterpoloweekend van 2018 bij d’ELFT:
Heren 3 is zaterdag 13 januari ingeroosterd en dient, (uiterlijk) om 15.30 uur, toegang tot het zwembad te verschaffen en de bar te openen. Zij zullen de eerste trouwe supporters bedienen van een warme kop koffie aan de bar van het meest gezellige clubhuis van Nederland! Daarna is het de beurt aan Dames 1 om iedereen van warme en koude dranken te voorzien, gevolgd door Heren 2, waarna Dames 2 tot slot de laatste bardienst zal draaien.

Om 16.00 uur start de eerste wedstrijd met de mannen van Heren 3 achter de jurytafel. Na deze en de volgende wedstrijd is het de beurt aan Heren 2, waarna Dames 2 met de laatste jurydiensten van deze dag zal afsluiten.

Welnu, met zo’n organisatie van alle d’ELFT-leden kan het niet anders dan een klapper van een waterpoloweekend worden. Iedereen alvast bedankt en veel (wedstrijd)plezier!


Is het je onduidelijk welke taken je dient uit te voeren tijdens een bardienst (bijvullen, koffie zetten, openen, sluiten, etc.)? Check dan de online barhandleiding, hier vind je ook handige checklists voor het openen en afsluiten. Moet je openen of sluiten maar heb je geen sleutel? Vraag het één van de sleutelhouders. Mocht je toch nog vragen hebben, kan je altijd contact opnemen via bar@d-elft.nl of vraag een doorgewinterde d’ELFT-er om hulp.