Hup hup, stemmen op je club!

Dit jaar doet d’ELFT mee aan de gloednieuwe verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ en daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! Zo kan je online je stem uitbrengen op je favoriete cluppie. Jouw stem is belangrijk: alleen bij genoeg stemmen gaat d’ELFT door naar de volgende ronde en maken zowel de leden van d’ELFT als de ‘stemmers’ kans op mooie prijzen.

Zwem- en Waterpolovereniging d’ELFT neemt deel aan de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ om te laten zien wat voor een leuke, sportieve, gezellige en toffe vereniging wij vormen met elkaar. Op de website (verenigingvanhetjaar.nl) wordt het verenigingsverhaal gedeeld en is het tot en met 20 mei a.s. mogelijk om op ons te stemmen.

Bij het uitbrengen van een stem worden ook waarderingscijfers gegeven en is er ruimte voor het eventueel delen van tips en/of verbeterpunten. Dit beschouwen wij als zeer waardevol en we kijken dan ook uit naar jullie stemmen en reacties!

Rond 25 mei 2018 wordt de gemeentewinnaar bekend gemaakt, waarna de volgende ronde van start gaat. Dan wordt er niet nog eens gestemd maar komt er een heuse vakjury aan te pas. De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen, zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. En de stemmers maken onder andere kans op kaartjes voor Lowlands, een TeamNL kledingpakket of tickets voor het EK volleybal.
Dus: hup hup, stemmen op je club!


Verkiezing ‘Vereniging van jet Jaar’ is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende, het LKCA en de Rabobank; partners in Sport en Cultuur. Meer informatie vind je hier.