[27 aug] Waterpolo: start reguliere trainingen + barrooster

Waterpoloërs van d’ELFT opgelet: vanaf maandag (27 augustus) starten we met de reguliere trainingstijden van het nieuwe seizoen. Ook worden deze week de bardiensten weer opgepakt door alle waterpololeden, daarom is er hierbij meteen een klein overzichtje van het nieuwe barrooster opgenomen.

Trainingstijden

Op de d’ELFT-site (op de pagina met trainingstijden, onder ‘waterpolo’ in het menu) zijn de trainingsuren van alle waterpoloteams opgenomen. Er hebben zich wat wijzigingen voorgedaan ten opzichte van het vorige seizoen, dus check zeker even het algehele rooster.

Barrooster

Komend weekend presenteren we het complete nieuwe barrooster voor de eerste helft van het seizoen 2018-2019. Voor nu alvast een klein overzichtje van de diensten voor deze én de komende twee weken:

Check de data en tijden waarop jouw team is ingeroosterd en zorg er met elkaar voor dat de bar bemand wordt. (Hoe dat ook alweer allemaal in zijn werk gaat lees je hier)

Voor nu veel trainplezier & succes gewenst dit seizoen!


Komend weekend volgt er een bericht waarin alle informatie over het nieuwe seizoen is opgenomen. Deze publicatie verschijnt vervolgens automatisch in de nieuwsbrief van d’ELFT. Zeker weten dat je niks hoeft te missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief (en voeg nieuwsbrief@d-elft.nl toe aan je contactpersonen).