Wedstrijdzwemmen: start seizoen 2018-2019

Deze week start het nieuwe zwemseizoen! In dit bericht zetten we de belangrijkste informatie voor de start van het seizoen op een rijtje.

Zwemtrainingen

In de trainingstijden zijn de begintijden voor de ochtendtrainingen op maandag en vrijdag aangepast:

  • Maandag: 05.30 – 07.00 uur
  • Vrijdag: 06.00 – 07.00 uur

Ook zijn er een aantal zwemmers die vanaf dit seizoen geen minior meer zijn en dus op andere tijden mogen trainen dan in het afgelopen seizoen. Deze minioren hebben hierover een mail gehad. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan even contact op met Victor of met Diana.

Trainers gezocht

Zoals we afgelopen seizoen al hebben aangegeven, zijn wij dringend op zoek naar nieuwe zwemtrainers (zie dit bericht). Met passen en meten hebben we het voor elkaar gekregen om voor vrijwel alle trainingen ook een trainer te vinden. Uitzondering hierop is helaas de training op donderdagmiddag van 17.15 tot 18.00 uur. Tot eind september zal Victor deze training verzorgen. Mocht er na 1 oktober geen nieuwe trainer en/of oplossing voor deze training zijn gevonden, dan zal deze training vanaf die datum vervallen totdat er een oplossing is gevonden.

Save the date

Zaterdagochtend 1 september = seizoensopening wedstrijdzwemmers!
Net als vorig jaar openen we het nieuwe wedstrijdzwemseizoen met een seizoensopeningstraining! Deze zal worden gehouden op zaterdagochtend 1 september in het Kerkpolderbad. Er zal eerst van 6.30 tot 8.00 uur tijdens een speciale training in gemengde teams worden gestreden op diverse onderdelen. Daarna zal om 8.15 uur een ontbijt klaarstaan in het clubhuis voor alle (ouders van) wedstrijdzwemmers waarna we in een presentatie alle plannen voor het nieuwe seizoen zullen doornemen en de wedstrijdkalender presenteren. Aanmelden voor deze seizoensopeningstraining en/of het ontbijt kan via dit formulier.

Let op: net als vorig jaar betekent dit dat de triatleten en de minioren tijdens deze seizoensopeningstraining éénmalig ruilen van training. Dat betekent dat de minioren welkom zijn bij de seizoensopening voor de wedstrijdzwemmers tussen 6.30 en 8.00 uur (wel inschrijven!) en dat de triatleten zullen trainen tussen 8.00 en 9.00 uur.

Als je nog vragen hebt n.a.v. het bovenstaande, neem dan even contact op met Diana en/of Victor.