Info Sponsorcommissie & Club van 100

Beste d’ELFT leden,

Het seizoen is alweer even onderweg en alle takken van sport binnen d’ELFT laten mooie resultaten zien! Zo staan er verschillende waterpoloteams in de top-3 van de competitie, werden er al verschillende prijzen binnengehaald op de regiokampioenschappen bij het wedstrijdzwemmen en zijn er veel Jeugdleden grote stappen aan het maken voor het halen van hun zwem- of sterzwemdiploma’s.

Ook de Sponsorcommissie heeft niet stilgezeten, met het wegvallen van de Rabobank Sponsortocht hebben we extra aandacht gegeven aan de Grote Clubactie, welke tot nu toe meer dan €955 euro heeft opgehaald!

Onderdeel van de Sponsorcommissie is natuurlijk ook de Club van 100! Allemaal met als doel om ook dit seizoen de vereniging financieel en sportief te kunnen ondersteunen. Afgelopen seizoen hebben we met uw steun een aantal mooie activiteiten kunnen neerzetten. Zo hebben we onder andere:

Waterpolodames met Iefke van Belkum na de clinic
Wedstrijdzwemmers bij de clinic van Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de steun van onze trouwe sponsoren. Om al deze activiteiten en ondersteuning ook dit seizoen voor elkaar te krijgen, hopen wij als Sponsorcommissie op uw steun te mogen rekenen. Dit kan door 100 euro te storten o.v.v. “Club van 100” op onderstaande rekening:

NL62INGB0005525188 t.n.v. ZWV D’ELFT SPONSORGELDEN

Interesse in een sponsorcontract namens uw bedrijf? Neem contact op met sponsor@d-elft.nl.

Bedankt voor uw support en we zien uit naar een mooi seizoen!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie d’ELFT

Theorieboek voor de waterpolo Jeugdcoaches