Belangrijke informatie omtrent COVID-19

Per direct is door het bestuur van d’ELFT besloten om het advies van de KNZB en de Rijksoverheid over te nemen om alle verenigingsactiviteiten tot en met 6 april af te gelasten. Dit geldt voor alle wedstrijden, trainingen en sociale activiteiten. Zodra dit advies wijzigt, brengen wij iedereen hiervan op de hoogte. Wij raden dan ook iedereen aan om de website in de gaten te houden (www.d-elft.nl).

Hieronder vind je per afdeling extra informatie over bovenstaande maatregel:

Na 6 april wordt bepaald of de verenigingsactiviteiten kunnen worden hervat. Daarbij wordt uiteraard het advies van de KNZB en de Rijksoverheid meegenomen.

Waterpolo
Tot en met 6 april zijn afgelast:
– Alle trainingen (incl. externe trainingen)
– Alle waterpolowedstrijden

Wedstrijdzwemmen
Tot en met 6 april zijn alle zwemtrainingen (ochtend & middag) afgelast. Alle geplande zwemwedstrijden in deze periode zullen ook niet doorgaan. Er zal in een later stadium worden gekeken of deze op een later tijdstip kunnen worden ingehaald. Het gaat om de volgende wedstrijden:

– VeCo deel 4 (Gouda, 15 maart)
– Minioren Clubmeet (Gouda, 22 maart)
– JJS-wedstrijd (Bergschenhoek, 22 maart)
– Minioren/Junioren-wedstrijd (Delft, 29 maart)

Leszwemmen
Per direct zijn alle zwemlessen tot en met 6 april afgelast. Dit heeft ook tot gevolg dat het diplomazwemmen op 24 maart helaas niet kan doorgaan. We onderzoeken of het diplomazwemmen op een later tijdstip kan plaatsvinden, maar kunnen dit niet garanderen.

Sterrenplan
Alle lessen van het Sterrenplan zijn tot en met 6 april afgelast. Dit betekent ook dat afzwemmen voor Ster 1 op zaterdag 14 maart zal komen te vervallen

Trimzwemmen
Tot en met 6 april zijn alle trainingen voor het trimzwemmen afgelast.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking. We hopen elkaar in alle goede gezondheid snel weer te zien!