Sluiting zwembad tot 20 januari 2020

Afgelopen maandag zijn er stevige maatregelen aangekondigd tijdens de ingelaste persconferentie. Dit betekent helaas ook dat het Kerkpolderbad vanaf vandaag (15 december) tot en met in ieder geval 19 januari 2021 gesloten zal zijn en er dus geen d’ELFT-activiteiten plaats kunnen vinden.

Dat de zwembaden dicht gaan, lag in de lijn der verwachting. Gezien de huidige situatie en de genomen andere maatregelen is dit ook een logisch besluit. Dit neemt niet weg dat het natuurlijk enorm balen is dat we (alweer) onze activiteiten moeten staken.

De sluiting betekent ook dat er een abrupt einde is gekomen aan het bewogen zwem- en waterpolojaar 2020. Een jaar waarin helaas veel minder tijd in het zwembad kon worden besteed dan iedereen zou willen, maar ook een jaar waarin ondanks alles er toch mooie dingen voorbij zijn gekomen. We hebben gemerkt hoe loyaal onze leden zijn en hoe hard ze zich inzetten voor de vereniging, iets dat ervoor heeft gezorgd dat de vereniging nog steeds “gezond” is. Daarom willen we iedereen ook voor zijn of haar inzet bedanken.

Deze “jaarafsluiting” betekent niet dat we als vereniging stil gaan zitten tot half januari. We proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden voor het moment dat de zwembaden weer open gaan en waar mogelijk proberen we zelfs al binnen de geldende regels activiteiten op te zetten voor onze leden. Voor de ene afdeling is dit wat makkelijker dan voor de andere, maar waar we mogelijkheden zien, proberen we ook bij gebrek aan zwembad voor de leden iets te kunnen betekenen. Ook zal er door het bestuur worden gekeken wat er op het gebied van de contributie mogelijk is. Zodra hier meer duidelijkheid over is, delen we dit uiteraard zo snel mogelijk met alle leden. 

We hopen dat iedereen in de komende weken ondanks alles toch een fijn en gezond einde van het jaar zal beleven. Blijf in de tussentijd fysiek actief, al is het maar een dagelijkse wandeling. Minstens zo belangrijk is om goed op elkaar te letten en op anderen. Op die manier kunnen we in het nieuwe jaar met een goed gevoel het zwembad weer in duiken!

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. dit bericht, neem dan gerust contact op met het bestuur via secretaris@d-elft.nl