Help een handje mee: inzamelingsactie na ongeluk clublid

Met Koningsdag betrok Michaël Wiegman samen met zijn vriendin hun nieuwe woning. De pret was helaas van korte duur. Gisteren raakte hij thuis betrokken bij een gasexplosie. Gelukkig waren de hulpdiensten snel ter plaatse en inmiddels maakt hij het naar omstandigheden goed. Eenmaal van de schrik bekomen wachtte helaas het nieuws dat het nieuwe huis onbewoonbaar is verklaard. Omdat het geen verzekeringskwestie betreft is zijn familie een online donatie-actie gestart. Met hulp van familie, vrienden en kennissen kunnen zodoende hopelijk de herstelwerkzaamheden (deels) worden bekostigd.

Ook een handje helpen? Je vind hier de online actie op DoneerDoel.nl.

Michaël een oppepper sturen? Stuur je berichtje/beterschapswens naar media@d-elft.nl. Daar worden alles berichtjes verzameld en doorgestuurd.

Namens de familie alvast hartelijk bedankt!