[19 mei] Herstart verenigingsactiviteiten voor alle afdelingen

Goed nieuws! Het demissionair kabinet heeft ook groen licht gegeven voor de heropening van de zwembaden. Dit betekent dat alle d’ELFT-afdelingen per woensdag 19 mei weer kunnen starten met hun activiteiten.

Hieronder vind je de algemene coronamaatregelen die voor d’ELFT gelden. Daarnaast wordt hier ook per afdeling aangeven wat de specifieke roosters en richtlijnen zijn voor de lessen/training van de betreffende afdelingen.

BELANGRIJK: Neem de algemene coronamaatregelen en de afdelingsspecifieke maatregelen goed door voordat je naar het zwembad komt. De protocollen kunnen in de komende tijd worden aangepast, dus check deze pagina regelmatig.

 • Algemeen
  Algemene corona-richtlijnen d’ELFT (versie 17 mei 2021)
  N.B.: Deze algemene richtlijnen gelden voor alle d’ELFT-leden die naar Zwembad Kerkpolder komen voor verenigingsactiviteiten
 • Sterplan
  Instructies volgen nog
 • Trimzwemmen
  Instructies volgen nog