Gezocht: vrijwilligers voor de d’ELFT zwemploeg

Het nieuwe (wedstrijd)zwemseizoen zit er aan te komen en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! We zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken en functies binnen de afdeling wedstrijdzwemmen. We hebben afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van een aantal vaste kracht (gelukkig in goed overleg!) waardoor we op zoek zijn naar mensen voor de volgende taken/functies:

  • Zwemtrainers (vooral bij minioren, vanaf 1 uur/week)
  • Ploegleiders minioren (per wedstrijd 2-3 uur)
  • Coördinator Wedstrijdzwemmen (enkele uren/maand)
  • Bestuurslid Wedstrijdzwemmen (2 uur/week)

Een uitgebreide beschrijving per functie kan je vinden in deze bijlage. We zetten er op in om de taken dusdanig in te richten dat deze goed te combineren zijn met andere activiteiten.

Heb je interesse om één van deze taken voor de d’ELFT-zwemploeg te vervullen? Laat het dan weten aan Victor den Heijer (of) via een mail naar wedstrijdzwemmen@d-elft.nl. Ook als je vragen hebt over één van de taken kan je contact opnemen via dit mailadres. Alle hulp is welkom, dus reageer ook als je twijfelt!