Waterpoloseizoen van start

Het nieuwe seizoen staat op het punt te beginnen. Alles staat in de startblokken om er een mooi seizoen van te maken. Inmiddels zijn zowel de trainingstijden als de teamindelingen definitief. Er zijn wat kleine aanpassingen gedaan aan beide conceptversies, zo is bijvoorbeeld de keeperstraining toegevoegd aan het trainingsrooster. Ook een oproep vanuit de waterpolocommissie (WPC): we zijn op zoek naar een jeugdtrainer en mensen die de WPC willen komen versterken.

Jeugdtrainer
We zoeken nog een trainer voor beide Jeugd-BJ teams op de maandagen. Komend seizoen hebben we twee teams, waarvan één team een combinatieteam is met ZVVS en één team een volledig d’ELFT team. Op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur trainen beide teams in Delft, voor deze training zoeken we nog iemand om het trainersteam te versterken.
Lijkt het je leuk om het team te versterken, neem dan contact op met Maarten Weehuizen of Niek Weustink (waterpolo@d-elft.nl).

Versterking WPC
De WPC regelt alles rond het spelen van waterpolo bij d’ELFT, van de trainingstijden tot de wedstrijdplanningen, de materialen, enz. De WPC vergadert ongeveer 1x per maand en het kost je ongeveer 5-10 uur per maand:

  • Dames Vertegenwoordiger: Vertegenwoordig het dameswaterpolo binnen de WPC, praat mee over trainingen, trainers, trainingstijden en al het andere wat komt kijken bij het organiseren van waterpolo.
  • Official verantwoordelijke: In deze functie hou je je bezig met de officials die d’ELFT levert voor de competitie. Je zorgt ervoor dat er genoeg scheidsrechters en juryleden zijn en maakt de planning voor de jurytafel. Verder praat je natuurlijk ook mee met alle andere zaken die binnen de WPC besproken worden.

Lijkt het je leuk om de WPC te versterken, neem dan contact op met Maarten Weehuizen (waterpolo@d-elft.nl). We hopen dat we deze posities snel kunnen vullen.

Veel zwem- en spelplezier!

Namens de WPC,
Maarten Weehuizen