Grote Clubactie en Sponsorpunten

Ook dit jaar doet d’ELFT weer mee met de Grote Clubactie. Nieuw dit jaar is Spaar je club gezond van PLUS. Het is nog steeds mogelijk om loten te kopen en om je PLUS sponsorpunten in te leveren!

De Grote Clubactie

Lotenkopers betalen voor één lot €3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging. Met die opbrengst maken we alle trainingen en wedstrijden mogelijk, zorgen we voor nieuw materiaal en organiseren we activiteiten voor onze leden. Mensen die de loten kopen, maken natuurlijk ook kans op mooie prijzen tot wel €100.000,-!
Koop dus snel je lot bij een van onze lotenverkopers of koop direct je loten hier online.

Spek de clubkas samen met PLUS Delft – Den Hoorn! 

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseren PLUS Martin Panis, Schinkel, Tanthof en Van Leeuwen van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.
PLUS Martin Panis, Schinkel, Tanthof en Van Leeuwen stellen in totaal €75.000,00 beschikbaar voor alle deelnemende clubs.