Evenementen

31 december 2021 | Oliebollenverkoop

De actie is gesloten en alle bestellingen zijn verwerkt.

Op zoek naar de lekkerste oliebollen om jouw oud en nieuw toch feestelijk af te sluiten en in te luiden? Maar geen zin om ze zelf te bakken of ergens in een lange rij aan te sluiten? Bestel ze dan makkelijk en snel bij Topsport Delft!

Ook dit jaar kan je voor oud en nieuw verse oliebollen bestellen bij Stichting Topsport Delft. Alle opbrengsten komen ten goede aan het beoefenen van het hoogst mogelijke niveau waterpolo bij d’ELFT.

Op vrijdag 31 december haal je jouw oliebollen op bij de oliebollenkraam van Topsport Delft. Tussen 15:00 en 17:00 uur staan we voor je klaar bij de parkeerplaats van Zwembad Kerkpolder. Geheel coronaproof is er gelegenheid voor een praatje en een drankje.

Meer informatie over de aanbod, de kosten en de voorwaarden vind je hier.

Heb je een vraag? Stel hem aan Niek, Ron en Guus via: info@topsportdelft.nl
Volg Topsport Delft ook op Instagram en Facebook!


11 september 2021 | Bekerwedstrijden

De herenselectie bijt het spits af van het nieuwe wedstrijdseizoen met bekerwedstrijden op zaterdag 11 september in Zwembad Kerkpolder.

20.00 uur: d’ELFT He1 – Sassenheim He1

21.05 uur: d’ELFT He2 – ZPB H&L Productions He1

Let op: publiek is mogelijk toegestaan, hierover volgt later meer nieuws.

Volg Topsport Delft ook op Instagram en Facebook!


24 april 2020 | Bedrijventoernooi

Dit evenement is geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Op vrijdag 24 april 2020 organiseert Stichting Topsport Delft in samenwerking met d’ELFT Heren 1 het Bedrijventoernooi in zwembad Kerkpolder. Schrijf jou en je collega’s in voor het Bedrijventoernooi en speel samen met d’ELFT Heren 1!


24 januari 2020 | Het Sponsor Diner

Vrijdag 24 januari 2020 vond de eerste editie van het Sponsor Diner plaats. Het diner werd georganiseerd door Stichting Topsport Delft in samenwerking met De Schaapskooi en d’ELFT Heren 1.

Maar liefst 160 (!) gasten werden in de watten gelegd en bediend door de waterpolomannen van d’ELFT Heren 1. Naast een compleet verzorgd drie gangen diner werden de gasten getrakteerd op een boeiend interview met Olympisch kampioen Daniëlle Verspoor-de Bruijn en werd de avond feestelijk afgesloten op de dansvloer.

Lees meer over het verloop van deze avond.