Update clubhuisverbouwing

Heb je al naar binnen gespiekt? Wordt mooi hè? Daar hebben onze klusvrijwilligers gedurende deze zomer heel hard aan gewerkt. Desondanks kunnen we er na dit weekend nog niet ons eerste drankje drinken. Er moeten nog wat puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ en ook daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

opening met twee weken uitgesteld

De opening van ons clubhuis wordt met twee weken uitgesteld zodat de laatste werkzaamheden door externe partijen kunnen worden afgerond waarna wij zelf de details en inrichting kunnen klaren. Het plan is nu om het clubhuis maandag 9 september te openen.

interieurstylisten: hier melden

In de aanloop naar de opening gaan we de hele ruimte schoonmaken en natuurlijk alle nieuwe meubilair en bar- en keukengerei op hun plek zetten. Altijd al gedroomd van een job als interieurstylist of lijkt het je gewoon gezellig om samen het gloednieuwe honk in te richten? Alle hulp is welkom! Meld je even bij Bas of Guus (per mail: vrijwilligers@d-elft.nl).

Vanmorgen is door deze clubleden de laatste hand gelegd aan het schilderwerk.

Alvast bedankt voor jullie hulp. We kijken er naar uit om met elkaar het glas te heffen in een gloednieuw clubhuis op het nieuwe seizoen!