Medewerkersrooster / Ouderhulp

Om het mogelijk te maken dat alle zwemmers met veel plezier hun wedstrijden kunnen zwemmen, zijn wij als vereniging verplicht om zowel medewerkers (verder Ouderhulp) bij wedstrijden te leveren, maar ook officials zoals juryleden en tijdwaarnemers.

In onderstaand overzicht is te zien hoeveel Ouderhulp we per wedstrijd nog zoeken. Onder het aantal personen ouderhulp zit een link naar een formulier waarmee je je meteen kunt aanmelden.

De omschrijving van de verschillende taken als ouderhulp zie je hier.

Tamara Hoogendijk is verantwoordelijk voor de coördinatie van de ouderhulp. Zij zal middels WhatsApp-groepen, e-mail en via de trainers (ouders/verzorgers van) zwemmers benaderen in het geval er onvoldoende aanmeldingen zijn voor de verschillende wedstrijden. Bij onvoldoende aanmeldingen zal er worden ingedeeld. Je kan contact met haar opnemen via: ouderhulp@d-elft.nl.

Er is op het moment (nog) niemand verantwoordelijk voor de planning van de officials bij de verschillende wedstrijden. Mocht daar wel iemand voor zijn dan is hij/zij bereikbaar via het volgende e-mailadres: officials@d-elft.nl.  Bijgevoegd een aantal tips voor officials.

DatumWedstrijdZwembadPlaatsAanvang# Ouders