Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugd- en Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt! Het fonds betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Sinds 2024 is het ook mogelijk om als volwassene een bijdrage aan te vragen.

Hoe vraag ik een bijdrage aan voor mijn kind?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een tussenpersoon. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zuid-holland/ en volg het stappenplan.

Hoe vraag ik een bijdrage aan als een volwassene?

Ook bij volwassenen loopt de aanvraag via een tussenpersoon. Ga naar https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/delft en volg het stappenplan.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De tussenpersoon kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. Meer weten of het Volwassenenfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Nog vragen of hulp nodig met de aanvraag?

Neem contact op met de ledenadministratie per e-mail: ledenadministratie@d-elft.nl.