Sponsoring

d’ELFT is een bruisende vereniging, waarbij sportieve prestaties hoog in het vaandel staan. Centraal bij deze prestaties staan natuurlijk de wedstrijden. Tijdens de wedstrijden zitten de tribunes vol met publiek. Denk hierbij aan ouders, vrienden, familie en sportieve supporters van onze waterpoloteams en wedstrijdzwemmers. Deze mensen, uit de omgeving van Delft, zijn behalve trouwe supporters ook de doelgroep van uw bedrijf. Dit is dan ook de basis van de mogelijke samenwerking.

Wij, als d’ELFT bieden uw bedrijf de mogelijkheid uzelf bekend te maken bij dit publiek. Betere samenwerking met bedrijven zorgt voor betere ondersteuning van de verschillende takken van zwemsport, waardoor nog betere sportieve prestaties mogelijk zijn. Deze betere prestaties trekken, behalve sterkere atleten, ook meer publiek en publiciteit aan, waardoor beide partijen kunnen profiteren.

In de Sponsormogelijkheden d’ELFT vindt u een overzicht van deze sponsormogelijkheden van Zwem- en Waterpolovereniging d’ELFT. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie via: sponsor@d-elft.nl.