Clubkleding

Kleding

In 2023 is onze kledinglijn van d’ELFT geupdate. De kleding kan besteld worden in onze d’ELFT shop bij onze eigen Tom den Hollander van zwemspullenwinkel.nl

TIP: Gebruik de kortingscode d-elft voor 20% korting op de website.

Prijzen
  • Broekje: € 32,50
  • Shirt: € 27,95
  • Kinder broekje: € 27,50
  • Kinder t shirt: € 22,95

Geadviseerde trainingsmaterialen

Zoomers
TYR Crossblade zwemvliezen (zoomers) zijn er in heel veel maten. Voor iedereen geschikt. Ideaal tijdens sprintkrachtsessies of techniekoefeningen. Ze ondersteunen elke trainingsvorm.
Paddles
Deze hand paddle is de ideale kracht en techniek zwempeddel. De peddel is erg goed verstelbaar met de rubber bandjes. Er zitten veel bevestigingsmogelijkheden in de peddel dus de band is naar eigen inzicht/model in te stellen.De vorm van de peddel bevorderd de meest normale nabootsing van de doorhaal (handvorm) De gaatjes en het grote gat op de handpalm zorgen voor watergevoel. De meest natuurlijk manier van met peddels zwemmen.
Kickboard
De standaard zwemplank. Ideaal voor alle zwemmers. Goed voor het trainen van de beenslagen.Deze TYR Kickboard (zwemplank) wordt door vele topzwemmers gebruikt, maar ook door de overige zwemmers. Stevig materiaal, waardoor de zwemplank een zwemleven meegaat!
Pull Buoys
Ontworpen voor de ultieme zwemtraining. De Hydrofoil pull buoy is de gestroomlijnde, ergonomische opvolger van de klassieke pull buoy. De pull bouy is minder hoog. De vorm zorgt voor een natuurlijke training, zonder beperkingen!
Bidons
Ideale bidon in het zwembad: flexibel materiaal, anti-slip bobbeltjes (handig met natte handen).

Voor vragen, mail naar: sponsor@d-elft.nl.