Clubkleding

TYR is de officiele productleverancier van d’ELFT. Je kunt via de TYR webshop de benodigde producten bestellen. Gebruik hierbij de onderstaande kortingscode bij het afronden van je bestelling. Daarnaast wordt d’ELFT komend seizoen gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

Geadviseerde trainingsmaterialen TYR

TYR kortingscode: KLDE12A

Zoomers
TYR Crossblade zwemvliezen (zoomers) zijn er in heel veel maten. Voor iedereen geschikt. Ideaal tijdens sprintkrachtsessies of techniekoefeningen. Ze ondersteunen elke trainingsvorm.
Paddles
Deze hand paddle is de ideale kracht en techniek zwempeddel. De peddel is erg goed verstelbaar met de rubber bandjes. Er zitten veel bevestigingsmogelijkheden in de peddel dus de band is naar eigen inzicht/model in te stellen.De vorm van de peddel bevorderd de meest normale nabootsing van de doorhaal (handvorm) De gaatjes en het grote gat op de handpalm zorgen voor watergevoel. De meest natuurlijk manier van met peddels zwemmen.
Kickboard
De standaard zwemplank. Ideaal voor alle zwemmers. Goed voor het trainen van de beenslagen.Deze TYR Kickboard (zwemplank) wordt door vele topzwemmers gebruikt, maar ook door de overige zwemmers. Stevig materiaal, waardoor de zwemplank een zwemleven meegaat!
Pull Buoys
Ontworpen voor de ultieme zwemtraining. De Hydrofoil pull buoy is de gestroomlijnde, ergonomische opvolger van de klassieke pull buoy. De pull bouy is minder hoog. De vorm zorgt voor een natuurlijke training, zonder beperkingen!
Bidons
Ideale bidon in het zwembad: flexibel materiaal, anti-slip bobbeltjes (handig met natte handen).
d’ELFT Clubkleding

Er zullen een aantal pasavonden worden georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven zijn en haar juiste maat te vinden. Op vrijdagavond 19 juli (de laatste trainingsdag van het seizoen) heb je de kans om te komen zien, passen en meten in het clubhuis. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur kan je terecht. Hier kan je ook direct jouw kleding bestellen op de laptops die er staan.

Vanaf dat moment kun jij je nieuwe clubkleding ook bestellen op www.kwieksport.nl. Ook hier kan je de volledige lijn zien en direct online bestellen. Door op – of snel na – deze pasavond te bestellen loop je bij de start van het nieuwe seizoen al in de nieuwe kleding! Vanaf september zullen er andere pasavonden volgen.

Prijzen

t-shirt: € 19,95
Short: € 17,95
Bundel: € 34,95 i.p.v. € 37,90

Polo: € 29,95
Trainer short*: € 24,95
Bundel: € 49,95 i.p.v. € 54,90

Badjas: € 42,45

Rugtas: € 42,45
+ naambedrukking: € 48,90

Sponsormogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een heel team in het nieuw te steken. We bespreken graag de mogelijkheden om te sponsoren. Mail de sponsorcommissie daarvoor via: sponsor@d-elft.nl. Zij zullen in samenwerking met Kwiek de mogelijkheden met je bespreken.

* Trainer short: short met zakken.