Clubkleding

d’ELFT Clubkleding

d’ELFT wordt gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

Alle clubkleding kun je bestellen op www.kwieksport.nl. Hier kun je ook de volledige lijn zien en direct online bestellen. Af en toe organiseert de vereniging pasavonden. Neem voor meer info contact op met sponsor@d-elft.nl

* Trainer short: short met zakken.

Prijzen

t-shirt: € 19,95
Short: € 17,95
Bundel: € 34,95 i.p.v. € 37,90

Polo: € 29,95
Trainer short*: € 24,95
Bundel: € 49,95 i.p.v. € 54,90

Badjas: € 42,45

Rugtas: € 42,45
+ naambedrukking: € 48,90

Geadviseerde trainingsmaterialen
Zoomers
TYR Crossblade zwemvliezen (zoomers) zijn er in heel veel maten. Voor iedereen geschikt. Ideaal tijdens sprintkrachtsessies of techniekoefeningen. Ze ondersteunen elke trainingsvorm.
Paddles
Deze hand paddle is de ideale kracht en techniek zwempeddel. De peddel is erg goed verstelbaar met de rubber bandjes. Er zitten veel bevestigingsmogelijkheden in de peddel dus de band is naar eigen inzicht/model in te stellen.De vorm van de peddel bevorderd de meest normale nabootsing van de doorhaal (handvorm) De gaatjes en het grote gat op de handpalm zorgen voor watergevoel. De meest natuurlijk manier van met peddels zwemmen.
Kickboard
De standaard zwemplank. Ideaal voor alle zwemmers. Goed voor het trainen van de beenslagen.Deze TYR Kickboard (zwemplank) wordt door vele topzwemmers gebruikt, maar ook door de overige zwemmers. Stevig materiaal, waardoor de zwemplank een zwemleven meegaat!
Pull Buoys
Ontworpen voor de ultieme zwemtraining. De Hydrofoil pull buoy is de gestroomlijnde, ergonomische opvolger van de klassieke pull buoy. De pull bouy is minder hoog. De vorm zorgt voor een natuurlijke training, zonder beperkingen!
Bidons
Ideale bidon in het zwembad: flexibel materiaal, anti-slip bobbeltjes (handig met natte handen).
Sponsormogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een heel team in het nieuw te steken. We bespreken graag de mogelijkheden om te sponsoren. Mail de sponsorcommissie daarvoor via: sponsor@d-elft.nl. Zij zullen in samenwerking met Kwiek de mogelijkheden met je bespreken.