Aanmelden en opzeggen

Aanmelden

Mocht u besluiten bij ons te komen leszwemmen, dan dient u zich aan te melden met het online aanmeldformulier voor zwemles bij d’ELFT. Het aanmelden voor zwemles is gratis.

Na aanmelding wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. Op het aanmeldformulier staat een indicatie van de wachttijd, hoelang u ongeveer moet wachten totdat uw kind wordt opgeroepen. Deze verschilt namelijk per lesdag.

Zodra er plek is wordt uw kind opgeroepen voor de eerste zwemles.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste zwemles ontvangen de ouders/verzorgers van de nieuwe leszwemmer een oproep van de badcoördinator voor zwemles samen met het betaalverzoek. De betaling dient voor de eerste zwemles te zijn voldaan.

TIP: Wanneer u zich inzet als vrijwilliger voor een van de badjes van het leszwemmen bij onze vereniging krijgt uw kind voorrang op de wachtlijst!

> Om u direct aan te melden kunt u gebruik maken van deze link naar het online aanmeldformulier.
Let op: de wachttijd op de wachtlijst is een indicatie! Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Opzeggen of doorzwemmen bij d’ELFT

Zodra uw kind zwemdiploma-C heeft behaald is uw kind pas echt zwemveilig. Het A- en B-diploma zijn opstapjes hier naartoe. Daarom gaan wij ervan uit dat uw kind door blijft zwemmen bij ons. Uw kind blijft te allen tijde lid, totdat u als ouder het lidmaatschap bij onze vereniging opzegt. U dient dus zelf het lidmaatschap op te zeggen. Ook na het C-diploma, anders verwachten wij uw kind bij het vervolgtraject: het Sterrenplan.

Opzeggen

Voor het Zwem-ABC kan per kwartaal, uiterlijk de 24e van de maand, worden opgezegd. U kunt alleen opzeggen via deze link: ‘Opzeggen zwemles’.

Bij vragen, neem dan contact met ons op via: elementair@d-elft.nl.

Doorzwemmen na het Zwem-ABC bij d’ELFT

Wist je dat je een maand lang gratis mag zwemmen bij het Sterrenplan om je zwemvaardigheden te verbeteren? Klik op de link Sterrenplan of het onderstaande plaatje voor meer informatie!