Mini waterpolo

Binnen d’ELFT zijn we al een tijd actief met miniwaterpolo. Miniwaterpolo is bedoeld voor kinderen tot en met 10 jaar die bezig zijn met het Sterrenplan, en de waterpolosport beter willen leren kennen.

Wat zijn de activiteiten binnen het minipolo?
Iedere vrijdag is er een speciale training voor minipolo. Deze training is van 19.00 tot 20.00 uur in het warme bad van Zwembad Kerkpolder te Delft. Tijdens deze training wordt er gezwommen en heel veel met een bal getraind. Daarnaast wordt er ongeveer één keer per maand een toernooi georganiseerd door Regio West waar wij met de mini’s aan deelnemen. Het rooster van deze wedstrijden is te vinden onder Waterpolo -> Wedstrijdinformatie -> Wedstrijden, uitslagen en standen. Kies vervolgens voor ‘Mini waterpolo’.

Wat zijn de mogelijkheden?
Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, dan ben je altijd welkom! De trainer van de mini’s is Sander van der Caaij. Naar hem kun je vragen in het zwembad. We adviseren wel om pas te beginnen met minipolo na of tijdens het Sterrenplan. We hebben bijvoorbeeld kinderen die op maandag het Sterrenplan volgen en op vrijdag meetrainen met de waterpolomini’s. Heel goed te combineren en een leuke afwisseling!
Ook kun je ervoor kiezen om alleen aan de toernooien mee te doen. Iedereen met een zwem-ABC en die de leeftijd heeft tot en met 10 jaar mag meedoen aan het toernooi. Wel adviseren wij om ook mee te trainen, omdat dat het plezier in de wedstrijden flink zal laten toenemen. Wat is er mooier dan alle trucjes die je in de training hebt geleerd toe te passen in de wedstrijden?

Waar kan ik me aanmelden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen per e-mail. Wil je in de mailinglijst komen van de toernooien? Meld je dan ook even aan via de mail. Wij hopen je snel een keer te zien op de training of op een toernooi!

Met sportieve groet,
Sander van der Caaij
Trainer miniwaterpolo