Masterszwemmen

Masterszwemmen is voor zwemmers van 20 jaar of ouder die actief willen blijven of weer willen worden binnen het wedstrijdzwemmen, maar dit wel op hun eigen niveau willen doen. Gedurende het zwemseizoen worden er door het hele land diverse (masters)wedstrijden georganiseerd en twee keer per jaar worden er Nederlandse Kampioenschappen voor Masters georganiseerd door de KNZB. Als masterszwemmer van d’ELFT kun je aan deze wedstrijden meedoen.

Als banenzwemmen toch iets te langzaam voor je is, of als je gerichte aanwijzingen wilt om je zwemtechniek te verbeteren, meld je dan aan als master bij d’ELFT.

Iets voor jou?

Voor een afspraak voor een gratis proeftraining kun je een mail sturen naar onderstaand adres. Een overzicht van de beschikbare trainingsuren vind je hier. Na de proeftraining kun je gelijk een lidmaatschapsformulier meekrijgen of deze ter plekke invullen. Als je enkel met ons mee wil trainen, maar (nog) geen lid wil worden kun je ook een 10-badenkaart aanschaffen, waarmee je 10 trainingen mee kan zwemmen. De kaart is vrijwel onbeperkt geldig, dus je kunt komen wanneer het jou uitkomt. De kaart kun je bij de trainer aanschaffen en ter plekke met je pinpas betalen. Als 10-badenkaart zwemmer kunnen we je helaas niet inschrijven voor de wedstrijden.

Onze coördinator Masterszwemmen: Richard Rozema, kan je desgewenst meer informatie geven over masterszwemmen bij d’ELFT en ook voor het maken van een afspraak voor een proeftraining kan je bij hem terecht. Zijn e-mailadres is: masters@d-elft.nl.