Zomerkamp

Save the date: maandag 19 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2024 organiseren we weer het d’ELFT Zomerkamp. Er is geen leukere manier om je zomervakantie af te sluiten!

Voor wie is dit kamp bedoeld?
Dit kamp is bedoeld voor zwemmers en waterpoloërs die actief zijn in het sterrenplan, waterpolo en wedstrijdzwemmen vanaf 10 t/m 17 jaar.

Wat kan je allemaal verwachten?
Het wordt een week vol met leuke en spannende activiteiten zoals bosspelen, veldsporten en een dropping natuurlijk. We verblijven met z’n allen in tenten op een kampterrein van zwembad de Bosberg in Swalmen. Dit 50 meterbad is ook het zwembad waarin wij zullen trainen en vrijzwemmen. Bekijk hier alvast wat foto’s van de locatie.

Meer weten?
Op de website van d’ELFT zullen we binnenkort ook informatie over kamp zetten. Ook zullen we daar af en toe leuke nieuwtjes plaatsen over het kamp. Houdt de website dus goed in de gaten!

De kosten voor deze kampweek zijn €185. Dit is inclusief vervoer van en naar de locatie. We hebben minimaal 25 deelnemers nodig om het kamp door te laten gaan. Geef je op en maak ook al je zwemvrienden en -vriendinnen enthousiast om mee te gaan. Hoe eerder jij je opgeeft, hoe sneller wij kunnen beginnen met de verdere organisatie. We hebben plek voor 40 deelnemers. Na 40 aanmeldingen, kom je op de wachtlijst. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons via de mail zomerkamp@d-elft.nl  

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Aanmelden kan vanaf nu via deze link Aanmelding kamp 2024 – Google Formulieren

Groetjes,
Namens het kamp-team
Jeroen Abbing