Waterpolo

Ik wil waterpoloën!

Dan ben je aan het goede adres, welkom bij de gezelligste en sportiefste zwem- en waterpolovereniging!

Hoe word ik lid?

Je bent enthousiast over het waterpolospel en wil je graag aanmelden als lid van de afdeling waterpolo van d’ELFT. Hieronder wordt in het kort uitgelegd wat te doen.

Stuur een e-mail naar waterpolo@d-elft.nl. Vergeet niet om naast al je vragen ook de onderstaande punten te vermelden:

 • De ervaring die je hebt als waterpolospeler;
 • Je leeftijd;
 • Een e-mailadres en telefoonnummer;
 • Eventueel huidig lidmaatschap bij een andere vereniging.

Indien van toepassing, zal de Jeugdcoördinator van d’ELFT je vertellen in welk team je het beste past en je in contact brengen met de desbetreffende trainer. Gegevens en informatie over een eventuele introductietraining worden toegestuurd. Na een introductietraining krijg je een inschrijfformulier. Een inschrijfformulier is ook altijd te verkrijgen in het d’ELFT Clubhuis, vraag ernaar! Langskomen op trainings- en wedstrijdavonden om sfeer te proeven kan natuurlijk altijd.

Wat heb ik nodig?

Als nieuw lid wil je natuurlijk zo snel mogelijk het water in om te gaan waterpoloën. Om goed mee te kunnen doen aan de trainingen en wedstrijden heb je de volgende dingen nodig:

 • Waterpolozwembroek of -badpak (dus géén lange zwembroek of bikini. Een speciale d’ELFT zwembroek kun je bestellen via Clubkleding d’ELFT);
 • Handdoek;
 • Sporttas om alle spullen in mee te nemen.

Verder kun je eventueel de volgende accessoires aanschaffen:

 • Set caps voor tijdens de trainingen (caps worden gebruikt om teams te kunnen onderscheiden. Iedere coach/aanvoerder team heeft een set teamcaps voor de wedstrijden, maar het is ook handig om je eigen caps te hebben. Bestellen kan 2x per jaar via een inkoopactie. Email naar sponsor@d-elft.nl voor meer info);
 • d’ELFT t-shirt en sportbroekje (kijk op Clubkleding d’ELFT)
 • Zwembrilletje en een badmuts (tijdens het zwemprogramma van een training vinden veel waterpoloërs het prettig om een zwembril te dragen);
 • Badslippers;
 • Bidon.
Waar moet ik naartoe?

Alle trainingen en thuiswedstrijden van Zwem- en Waterpolovereniging d’ELFT vinden plaats in zwembad Kerkpolder (Kerkpolderweg 1, Delft). Het Clubhuis van d’ELFT is op deze avonden altijd geopend en bevind zich links van de hoofdingang voorbij de kinderopvang. Vanuit de hal voor het Clubhuis zijn de verenigingskleedkamers en de tribune direct te bereiken. Er wordt door d’ELFT geen gebruik gemaakt van de hoofdingang en de achtergelegen algemene kleedruimtes.

Hoeveel kost het?

De actuele contributie kun je altijd vinden onder Contributie – Zwem- & waterpolovereniging d’ELFT (d-elft.nl)

Ik ben ingedeeld in een team, wat nu?

Heb je al gehoord in welk team je komt te spelen? Bekijk dan de trainingstijden op de website. Ook vind je op de d’ELFT-website alle wedstrijden, standen en uitslagen. Mocht je ten slotte alsnog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met de Waterpolocommissie.

Veel plezier!
Waterpolocommissie d’ELFT