Clubkleding waterpolo

Samen met onze MTB-sport, hebben we in 2016 zwembroeken, badpakken en caps ontworpen. Deze zijn via de website van MTB-sport beschikbaar. Let erop dat de caps enkel via inkoopacties te bestellen zijn.

Daarnaast wordt d’ELFT gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

Zwembroeken, badpakken & caps
Prijzen
  • d’ELFT Zwembroek (Turbo): € 36,-
  • d’ELFT Badpak (MTB-sport): € 55,-
  • d’ELFT Caps (MTB-sport): € 40,- per set van twee caps (wit en blauw).
    Let op: de caps zijn enkel te bestellen via inkoopacties, houd hiervoor de website en/of de nieuwsbrief in de gaten of mail naar: sponsor@d-elft.nl.
d’ELFT Clubkleding

d’ELFT wordt gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

Alle clubkleding kun je bestellen op www.kwieksport.nl. Hier kun je ook de volledige lijn zien en direct online bestellen. Af en toe organiseert de vereniging pasavonden. Neem voor meer info contact op met: sponsor@d-elft.nl

Sponsormogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een heel team in het nieuw te steken. We bespreken graag de mogelijkheden om te sponsoren. Mail de sponsorcommissie daarvoor via: sponsor@d-elft.nl. Zij zullen in samenwerking met Kwiek de mogelijkheden met je bespreken.