Clubkleding waterpolo

Samen met onze kledingpartner MTB-sport, hebben we in 2016 een nieuwe Waterpolo kledinglijn opgezet. Deze Waterpolo kledinglijn (bestaande uit zwembroeken, badpakken en caps) is via de website van MTB-sport beschikbaar. Let erop dat de caps enkel via inkoopacties te bestellen zijn.
Daarnaast wordt d’ELFT komend seizoen gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

Waterpolo kledinglijnPrijzen

d’ELFT Zwembroek (Turbo): € 36,-

d’ELFT Badpak (MTB-sport): € 55,-

d’ELFT Caps (MTB-sport): € 40,- per set van twee caps.
Let wel: de caps zijn enkel te bestellen via inkoopacties, houd hiervoor de website en/of de nieuwsbrief in de gaten.

d’ELFT Clubkleding

Er zullen een aantal pasavonden worden georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven zijn en haar juiste maat te vinden. Op vrijdagavond 19 juli (de laatste trainingsdag van het seizoen) heb je de kans om te komen zien, passen en meten in het clubhuis. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur kan je terecht. Hier kan je ook direct jouw kleding bestellen op de laptops die er staan.

Vanaf dat moment kun jij je nieuwe clubkleding ook bestellen op www.kwieksport.nl. Ook hier kan je de volledige lijn zien en direct online bestellen. Door op – of snel na – deze pasavond te bestellen loop je bij de start van het nieuwe seizoen al in de nieuwe kleding! Vanaf september zullen er andere pasavonden volgen.

Prijzen

Shirt: € 19,95
Short: € 17,95
Bundel: € 34,95 i.p.v. € 37,90

Polo: € 29,95
Trainer short*: € 24,95
Bundel: € 49,95 i.p.v. € 54,90

Badjas: € 42,45

Rugtas: € 42,45
+ naambedrukking: € 48,90

Sponsormogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een heel team in het nieuw te steken. We bespreken graag de mogelijkheden om te sponsoren. Mail de sponsorcommissie daarvoor via: sponsor@d-elft.nl. Zij zullen in samenwerking met Kwiek de mogelijkheden met je bespreken.

* Trainer short: short met zakken.