Zwemles bij d’ELFT

Voor zwemles in Delft kunnen kinderen uitstekend terecht bij Zwem- en Waterpolovereniging d’ELFT. Wij verzorgen zwemlessen in een omgeving waar de kinderen meteen leren wat zij moeten doen als zij in het water vallen. Naast zwemveiligheid krijgen de kinderen mee dat er na het behalen van een zwemdiploma nog veel meer te beleven is in het water. Door de organisatie van evenementen en sociale activiteiten wordt gezorgd dat de kinderen zich thuis voelen in het water en bij d’ELFT. Kortom, het begin van een leven lang (veilig) zwemmen.

De missie van de Afdeling Zwemles van d’ELFT is:

Wij zijn een zwem- en waterpolovereniging met als doel kinderen veilig leren zwemmen op een niveau dat ze door kunnen stromen in onze vereniging.

De zwemlessen worden gecoördineerd door de Commissie Zwemles.

Voor vragen over:

Het Zwem-ABC: zwemslagen en andere vaardigheden

d’ELFT leidt op tot de zwemdiploma’s A, B en C van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Voor het Zwem-ABC moeten kinderen vier zwemslagen leren: de enkelvoudige rugslag, de schoolslag, de borstcrawl en de rugcrawl. De enkelvoudige rugslag en de schoolslag gelden als aanvangsslagen, die al bij het A-diploma direct goed moeten worden uitgevoerd. De borstcrawl en de rugcrawl zijn bedoeld als kennismakingsslagen. Hierbij worden voor het A-diploma aanzienlijk minder hoge eisen gesteld. Gaandeweg de opleiding zien we hoe heel jonge kinderen vanuit die eerste spartelingen bij het volgende examen voor het B-diploma al wat meer bedreven zijn. Voor het C-diploma zijn de kinderen tenslotte in staat met een redelijke techniek een korte afstand te overbruggen.

Om u direct aan te melden kunt u gebruik maken van deze link naar het online aanmeldformulier, of klik op de onderstaande afbeelding.


N.B.: Let op: de wachtlijst is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.