Doe mee of doneer: Swim to Fight Cancer

Op 31 augustus en 8 september wordt in Delft weer het ‘Swim to Fight Cancer – Delft’ evenement georganiseerd. Ook d’ELFT komt in actie om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Sluit jij je gezellig bij ons aan en zwem je mee, of doe je ook een donatie?

EDITIE DELFT

Zaterdag 31 augustus 2024 – Swim to Fight Cancer in Rijn-Schiekanaal
Op zaterdag 31 augustus kunnen junioren (12-25 jaar) en volwassenen (>26 jaar) 2 kilometer zwemmen in het Rijn-Schiekanaal. Zwemmers komen hier bij en met elkaar in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan.

Zondag 8 september 2024 – Kids Swim in Zwembad Kerkpolder
Op zondag 8 september kunnen kinderen van 5 jaar tot 12 jaar (in bezit van minimaal een A-diploma) drie verschillende afstanden zwemmen in het wedstrijdbad (25 meter) van Zwembad Kerkpolder. Gekozen kan worden voor 250 meter (minimaal zwemdiploma A), 500 meter en 1.000 meter (minimaal zwemdiploma B).

Clubgenoot Andy van Leeuwen sponsort namens Partycentrum De Schaapskooi een deel van jouw inschrijfgeld!

JONGE, TALENTVOLLE ONDERZOEKERS

Swim to Fight Cancer is een initiatief van de stichting Fight cancer, die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil met name jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Het specifieke doel van Swim to Fight Cancer is het ondersteunen van jonge, talentvolle onderzoekers met baanbrekend ideeën. Samen maken we een vuist tegen kanker.

DOE JIJ OOK MEE?

Deelnemen kan individueel of als team. Clubgenoot Andy van Leeuwen sponsort namens Partycentrum De Schaapskooi een deel van jouw inschrijfgeld bij deelname aan Swim to Fight Cancer bij team d’ELFT. Sluit je aan bij team d’ELFT via de onderstaande button en deel je bevestiging van deelname per e-mail met Andy, via: info@schaapskooi.nl o.v.v. Sponsoring.

Wil of kan je niet meedoen? Overweeg dan een donatie.