Kader / Vrijwilligers

Kaderleden staan bij d’ELFT vrijwillig langs het bad. Zij krijgen allemaal de mogelijkheid om specifieke cursussen te volgen. Een deel van de kaderleden is in het bezit van het ‘diploma zwemleider’. Ook is er altijd een kaderlid aanwezig met EHBO en/of reanimatie. Hiervoor worden eveneens regelmatig cursussen georganiseerd.

Kaderleden kun je binnen je vereniging nooit genoeg hebben. Lijkt het u ook leuk om in of langs het bad te assisteren tijdens de zwemles van uw zoon of dochter? Neem gerust contact op met de coördinator van het leszwemmen via: elementair@d-elft.nl.

Niet alleen ouders kunnen kaderlid worden. Ook  de jeugd is van harte welkom. Kom assisteren en als het bevalt, kun je een diploma voor zweminstructeur halen. Zo steun je je vereniging en eenmaal gediplomeerd, kun je bij andere zwembaden een bijbaantje nemen! Win-win situatie dus! Mail met de coördinator van zwemles via: elementair@d-elft.nl.

Door afname van het aantal gediplomeerde kaderleden staat de toekomst van de zwemlessen onder druk. Om een goed besluit te kunnen nemen over de toekomst, leggen we een aantal vragen aan je voor aan de hand van een enquête. Meedoen? De enquête vind je hier.

Bijscholingsavonden

Ieder jaar organiseert de afdeling Zwemles vier bijscholingsavonden. Om zoveel mogelijk kaderleden aanwezig te kunnen laten zijn, zijn deze avonden op verschillende dagen. In 2020 zijn de bijscholingsavonden op de volgende data:

  • maandag 21 februari 2022
  • woensdag 13 april 2022
  • woensdag 6 juli 2022
  • donderdag 13 oktober 2022
Invoeren van je beoordeling( leerlingvolgsysteem)

Dit is een pilot om regelmatig je beoordelingen in de administratie te verwerken.

Ga naar verwerken beoordeling

De kalender met alle zwemlesactiviteiten vindt u hieronder.