Clubhuis officieel geopend

Wat begon als een ambitieus plan, werd een project vol bloed, zweet, tranen, liters koffie, gezelligheid én heel veel hulp. En nu is het dan eindelijk zover: we hebben een nieuw clubhuis! Gisteravond opende voorzitter Ron Bakhuis ons gloednieuwe honk met een mooie speech en een eerste rondje.

Tijdens zijn speech bedankte Ron uitgebreid alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan het realiseren van dit prachtige resultaat. Het was echt een klus ‘voor en door leden’! Van slopers en timmerlieden tot elektriciens, schilders en schoonmakers—veel leden staken de handen uit de mouwen en deelden hun expertise.

De voorzitter sprak ook een speciaal dankwoord uit voor Bas den Dulk, die niet alleen de renovatie coördineerde, maar ook vele uren zelf aan de slag ging. Zijn inzet blijft niet onopgemerkt: het bestuur draagt Bas voor als Lid van Verdienste, een eer die tijdens de Algemene Ledenvergadering bekrachtigd zal worden.

“Ik ben hartstikke trots op wat we gepresteerd hebben, ik ben hartstikke trots op onze leden en op onze mooie vereniging. Hier staat een enorm trotse voorzitter!”

Het was een mooie opkomst en de ruimte bleek goed te zijn ingericht en uitgerust voor dit soort evenementen. Met zo’n succesvolle opening kijken we nu al uit naar meer mooie momenten in ons nieuwe clubhuis!