Nieuw seizoen: Nieuwe schoolwaterpolotoernooien

Ook dit seizoen organiseren we weer twee schoolwaterpolotoernooien. De afgelopen edities hebben ons immers zowel leuke spelers als veel plezier opgeleverd. Zondag 17 november zijn de jongste groepen (groep 4-6) uit het basisonderwijs aan de beurt. Begin 2025 ontvangen we de oudere kinderen (groep 7-8). De aanloop van deze spetterende toernooien zorgen voor wat wijzigingen in het reguliere waterpolo trainingsrooster. En we zijn uiteraard weer op zoek naar toppers die ons willen helpen met de organisatie!

Goed om te weten

Deze jonge kinderen bieden we één training vooraf aan. Dat heeft tot gevolg dat enkele ‘eigen’ trainingen vervallen:

Vrijdag 8 november

  • koude bad: 18.30 – 19.30 (GO14 en GO12-1), 
  • warme bad: 19.00 – 20.00 (Mini’s en GO12-2)

Maandag 11 november

  • koude bad: 18.30 – 19.30 (GO14 en MO16)    

vrijwilligers gezocht

Voor de trainingsavonden en de toernooimiddag zoeken we vrijwilligers. Zowel mensen voor een bardienst, voor toezicht aan de badrand, voor EHBO als trainers en scheidsrechters. Een leuke manier om meer mensen in de club te leren kennen én gewoon plezier te hebben! Je mag natuurlijk álle dagen komen helpen, maar een kleinere portie is net zo waardevol. Lees er meer over en / of meld je direct aan via deze link.

Vragen?

Neem gemakkelijk aan de badrand contact op met Martine Middel (moeder van Ties, GO14-2) of Annelies Engelenburg (moeder van Joséphine GO14-1 en Jonathan GO12-1), of mail naar: schoolwaterpolotoernooi@d-elft.nl.