d’ELFT is benieuwd naar jouw foto’s en verhalen

Het is alweer ruim zeven jaar geleden dat d’ELFT voor het eerst op Facebook actief was en nu, precies tien jaar later, is daar een Instagram-account bijgekomen. Door middel van beide vormen van sociale media, willen we laten zien dat wij een veelzijdige vereniging zijn met hele leuke leden! Zo delen we graag foto’s, houden we iedereen up-to-date over elk aankomend evenement en zijn er wedstrijdverslagen te lezen. Wellicht heb jij jouw snufferd of naam al eens voorbij zien komen.

Juist omdat we een veelzijdige vereniging zijn, zijn wij benieuwd naar jouw foto’s en belevenissen. Het is immers onmogelijk om aanwezig te zijn bij ieder evenement, wedstrijd, teamuitje of toernooi en om hiervan foto’s te maken en verslag te doen (ook al is dat wel het streven). Dus heb jij een leuke foto van een wedstrijd, teamuitje of toernooiweekend? Stuur deze op naar: media@d-elft.nl en zie jouw foto terug op de website, Instagram en Facebookpagina van d’ELFT!

Heb jij een leuke foto van een wedstrijd, (team)uitje of toernooiweekend of wil je een (team)prestatie delen? Vertel het ons via: media@d-elft.nl

Vermeld daarbij graag het volgende in je berichtje:

  • Wie/wat er op de foto staat;
  • Wanneer de foto is gemaakt;
  • Door wie de foto is gemaakt (eventueel ook zijn/haar Instagram gebruikersnaam voor de credits).

Behalve foto’s zijn ook korte wedstrijdverslagen van harte welkom. Vergeet in dat geval niet te vermelden waar de wedstrijd plaats vond (en tegen welk team er is gespeeld). Verslagen van waterpolowedstrijden die vóór zondagavond 18:00 uur worden gemaild, worden opgenomen in het wekelijkse wedstrijdenverslag.

Bedankt en tot ziens op Facebook en/of Instagram!