d’ELFT Waterpolo wedstrijdweekend van 7 & 8 april

Voor zowel zaterdag- als zondagmiddag staat er een mooi wedstrijdprogramma klaar met lekker veel thuiswedstrijden in Kerkpolder. Hieronder volgt een overzicht van alle wedstrijden én de bijbehorende bar- & jurydiensten, zo maken we er weer een memorabel en gezellig weekend van met elkaar. Hup d’ELFT!

Hieronder een overzicht van alle wedstrijden én de bar- & jurydiensten van zaterdag 7 april. De wedstrijd tussen Z&PC de Gouwe en onze Jeugd-DG 1 wordt een spannende: wanneer het jeugdteam van d’ELFT wint, zijn ze kampioen! Iedereen is dan ook van harte welkom om het team naar de overwinning te supporten om 18.30 uur in zwembad De Sniep te Waddinxveen. Vergeet je toeters en bellen niet!

Het volledige bar-jury- en spelleiderrooster is altijd terug te vinden op de website van d’ELFT. Hier vind je ook de barhandleiding, waarin precies is omschreven wat er van je wordt verwacht als je een bardienst staat. Ook zijn hierin duidelijke checklists opgenomen voor het openen en het sluiten. Handig! Moet je openen of sluiten en heb je geen sleutel? Dit zijn de sleutelhouders.

Veel succes & plezier iedereen!


(Wedstrijd)foto’s en/of korte -verslagen delen? Dat kan! Via: media@d-elft.nl