Einde waterpoloseizoen 2017-2018

Jeugd-CM samen met hun coaches Sanne en Lindsey tijdens de seizoenafsluiting van afgelopen zaterdag // foto: Diana Rieke

Dat was ‘m dan: het waterpolo wedstrijdseizoen van 2017-2018 bij d’ELFT is a wrap. Wij hopen dan ook dat iedereen dit als een mooi seizoen heeft mogen ervaren met veel sportieve en gezellige hoogtepunten. Aan de afsluiter zal het in ieder geval niet gelegen hebben want man, man, wat een opkomst en wat een feest! Dit is precies waar ons cluppie goed in is: niet alleen in het vieren van mooie feestjes, maar ook de vele verschillende mooie mensen die de club vormen, de mooie watersport en uiteraard de voortdurende inzet van de vele vrijwilligers: zonder jullie geen d’ELFT!

Iedereen nogmaals van harte bedankt voor alle inzet tijdens dit seizoen en op naar de volgende!


Foto’s en/of een wedstrijdverslag delen van afgelopen zaterdag? Alles is zeer welkom en kan gedeeld worden via media@d-elft.nl (graag max. 15 à 20 foto’s).