[16 juli] Waterpolo: start ‘Fase 3’ zomerrooster mét zwemtraining

Waterpoloërs van d’ELFT opgelet: van 16 juli tot en met 19 augustus geldt ‘Fase 3’ van het zomerrooster. Wist je al dat er gewoon lekker doorgetraind kan worden?

Op de d’ELFT-site (op de pagina met trainingstijden, onder ‘waterpolo’ in het menu) is te zien op welke dagen en tijden er gezwommen kan worden. Wel doen we het dit jaar voor het eerst een beetje anders: zowel op de maandag als de vrijdag is het mogelijk om lekker (stevig) door te blijven trainen met een waterpolotrainer langs de badrand.

Dit houdt in dat er op maandag de eerste 45 minuten, en op vrijdag het eerste uur, een zwemtraining wordt gegeven. Gedurende deze training gaan er gèèn ballen het water in, na afloop uiteraard wel. Deze zwemtrainingen worden verzorgd door wisselende trainers, dus iedere week een leuke verrassing langs de kant!

Fijne zomer & veel trainplezier gewenst.


Check hier het complete zomerrooster.