Waterpolo wedstrijdweekend van 13&14 oktober

Deze week verwachten we weer een mooi, zonnig én sportief weekend met veel wedstrijden. Daarnaast is het het laatste weekend van De Week van de Scheidsrechter, dus vergeet ook zeker die van jou niet te bedanken na het spelen van de wedstrijd. Overigens mag dit natuurlijk na iedere wedstrijd, niet alleen tijdens deze week.

Zaterdag is het een ‘mannendag’ in Kerkpolder: dan spelen er enkel herenteams in het thuisbad. Alle damesteams en de jeugd spelen die dag in andere baden. Maar ook zondag wordt er gespeeld, dan mogen onze allerjongsten van de Jeugd te water in Kerkpolder. Tot slot sluit Heren 6 het d’ELFT-weekend af.

Voor de volledigheid volgt hieronder het overzicht van alle bar-, jury- en spelleiderdiensten:

Klik op de bovenstaande overzichten voor een link naar de volledige dienstroosters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Iedereen veel succes en plezier gewenst!
En vergeet niet een foto of een verslagje te delen. Verstuur deze naar: media@d-elft.nl.