WWW van 27&28 oktober

Wie dacht dat er dit weekend geen teams in actie zouden komen heeft het mis: er wordt wel degelijk een potje waterpolo gespeeld. En er kan zowel zaterdag als zondag in ons thuisbad aangemoedigd worden!

Zaterdag komt d’ELFT Heren 2 in actie tegen Aquadraat in Leiderdorp. Diezelfde avond speelt Heren 1 om 20.45 uur in eigen badwater tegen Z&PC Rotterdam. Deze wedstrijd zit Heren 6 achter de jurytafel.

Zondagmiddag kunnen de mannen van Heren 3 om 15.15 uur worden aangemoedigd tijdens hun wedstrijd tegen MNC Dordrecht. Tijdens deze wedstrijd nemen de dames van d’ELFT plaats achter de jurytafel. d’ELFT Heren 6 sluit het wedstrijdweekend in Gouda af tegen WIDEX GZC DONK.

Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden en de bar- en jurydiensten van komend weekend:

 

 

 

 

 

 

 

Dames en heren jury: jullie dienen op en af te bouwen. Opbouwen kan een half uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Veel succes & plezier!