WWW van 19&20 januari

Dit weekend is de tweede helft van het seizoen pas echt begonnen, nu het merendeel van de d’ELFT waterpoloteams weer te water gaat om zich te mengen in de competitiestrijd. Ook voor dit waterpolo wedstrijdweekend hebben we alles weer even voor je op een rijtje gezet.

Onze E-jeugd mag dit weekend van start in Kerkpolder, gevolgd door de jongens van onze Jeugd-BJ. Daarna nemen de herenteams het over in het thuisbad. Deze wedstrijddag eindigt in Kerkpolder met ‘uit’-wedstrijden van Dames 2 en Heren 1, beide teams nemen het op tegen WAVE in wel zo bekend badwater.

Buiten Delft neemt de Jeugd-CJ het op tegen WSG NieMo in Nieuwerkerk a/d IJssel. De meiden uit Jeugd-BM staan vijfde in de competitie en spelen in Spijkenisse tegen de nummer vier: De Kempvis. Lukt het de meiden om een plekje op te schuiven? In Dordrecht staat Dames 1 maar één ding te doen en dat is winnen.

Tot slot wordt er zondagavond in Barendrecht gespeeld door Heren 2 tegen ZPB H&L Productions.

Veel plezier en succes!