WWW van 26&27 januari

Maak je maar op voor een spetterend weekend want er staan veel wedstrijden op het programma. Ook worden er veel wedstrijden morgen thuis gespeeld. Komt dat zien!

De Jeugd-CJ start het WWW in eigen bad tegen koploper SCOM/Zeehond/Duck. Daarna kunnen zowel de dames van het derde als de meiden van de B-jeugd een plekje stijgen in de competitie. Spannend! Dames 2 neemt het op tegen Z&PC De Gouwe, momenteel de ‘nummer 9’, en zal voor niets minder dan winst gaan. Dan Dames 1, de dames staan momenteel tweede maar gaan dit seizoen voor het kampioenschap. Het team zal dus moeten laten zien dat het kampioenwaardig is, er wordt winst verwacht tegen de nummer drie uit de competitie. Tot slot spelen het tweede en het eerste herenteam van d’ELFT in eigen bad.

De Jeugd-BJ, Heren 4, 5 en 6 gaan morgenavond op bezoek bij de teams waar tegen wordt gespeeld. Zo hoopt Heren 4 de koppositie te verdedigen tegen De Reigers in Den Haag.

Zondag wordt het WWW afgesloten door drie d’ELFT-teams, eveneens in zwembaden buiten Delft:

Vanwege de vele mooie thuiswedstrijden verwachten we een volle tribune en kantine. Om alles weer op rolletjes te laten verlopen doen we dit weekend een beroep op de onderstaande leden. Graag de handen op elkaar voor de bar- en jurydienstdoeners! [Applaus]

Veel succes en plezier komend weekend!