WWW van 9&10 februari

De week is nog maar pas van start gegaan en ze begint grijs en grauw… daarom kijken we lekker snel vooruit naar een nieuw waterpolo wedstrijdweekend bij d’ELFT. Het komende weekend kan er weer volop genoten worden van het waterpolospel en waan je je mogelijk zelfs even in een tropisch paradijs (lees: lekkere warme zwembadzalen), zodat je de grijze winterluchten snel vergeten mag. Zaterdag spelen er maar liefst zeven d’ELFT-teams in eigen bad. En als dat allemaal nog niet genoeg reden is om te komen kijken, zitten er ook nog eens hele mooie en spannende wedstrijden tussen.

Waar onze meiden-B in het begin van het seizoen zich nog totaal lieten overrompelen door de huidige nummer #1 (ZVVS), tonen daaropvolgende uitslagen groei binnen het meidenteam. Om de winst wordt zaterdag niet gespeeld maar de meiden gaan het ZVVS hopelijk flink moeilijk maken. En daar kunnen ze alle mogelijke support bij gebruiken!

De jongens van Jeugd-BJ spelen zaterdag ook in eigen bad. De mannen leiden al geruime tijd de competitie en de kans is klein dat ze deze positie dit seizoen nog weggeven. Desalniettemin zal er goed gespeeld moeten worden tegen de nummer #2: SVH uit Rotterdam. Zet ‘m op jongens!

Zowel Heren 2 als Heren 1 neemt het op tegen Sassenheim. Heren 2 neemt momenteel de derde plek in binnen de competitie en dient deze te verdedigen tegen de nummer #4. Het puntenverschil is nihil, dus winst is geen overbodige luxe. Heren 1 sluit de zaterdag af door eveneens tegen de nummer #4 te spelen uit hun klasse. Tijdens de vorige ontmoeting lukte het de mannen van d’ELFT niet om de wedstrijd te beslissen en werd er in Sassenheim gelijk gespeeld (8-8). Ook in deze competitie is het puntenverschil klein en Heren 1 zal er alles aan willen doen om dit weekend geen één puntje te verspillen.

De drie damesteams van d’ELFT spelen zaterdag in Kerkpolder. De overige jeugd- en herenteams spelen buiten Delft. Alle wedstrijden van dit weekend op een rijtje:

Graag wijzen we de d’ELFT-waterpololeden op het onderstaande Bar– en Juryrooster van aankomend wedstrijdweekend. Zorg dat je op tijd bent en regel zelf vervanging wanneer je niet kan. Alle officials, supporters, bezoekende teams én d’ELFT-teams zijn gebaat bij een warm welkom in het clubhuis en een goed georganiseerde jurytafel langs het wedstrijdbad.

Iedereen veel succes & plezier gewenst!