WWW van 9 maart

We mogen weer! De voorjaarsvakantie is achter de rug dus dat betekent dat iedereen weer vol frisse zin de competitie induikt. Ook hopen we dit weekend weer veel supporters thuis te mogen ontvangen. Er staat een mooi wedstrijdschema klaar voor de waterpoloërs van d’ELFT.

In ‘eigen huis’ komend weekend maar liefst drie jeugdteams: de jongens uit de C-Jeugd en zowel de meiden als de jongens uit de B-Jeugd. De Jeugd-CJ  start het wedstrijdweekend in Kerkpolder met een wedstrijd tegen WZC. Het beloofd een spannende pot te worden, gaat het de jongens lukken hun revanche te halen in eigen bad? De meiden uit Jeugd-BM laten een stijgende lijn zien tijdens de tweede helft van het seizoen. Waar eerst nog van De Kempvis werd verloren, werd er de vorige keer in eigen bad 5-5 gelijk gespeeld. Dit weekend winst meiden? Tot slot de Jeugd-BJ, die gaan dit seizoen eigenlijk gewoon alleen maar keihard. Harder kan niet lijkt het, want het team bezet al geruime tijd de koppositie. Maar kunnen ze die focus blijven vasthouden? ZPB is een geduchte tegenstander en eerder werd de pot – op bezoek in Bergambacht- met gelijkspel afgesloten.

Ook in eigen badwater te bewonderen komend weekend: alle damesteams en Heren 1 & 2. Support is welkom!

Hierbij een overzicht van alle waterpolowedstrijden (zowel ‘uit’ als ‘thuis’) en de bar- & jurydiensten:

Iedereen veel succes en plezier!