[12 aug] Waterpolo: start conditietraining

Per maandag 12 augustus gaan voor de Jeugd-BM, Jeugd-AJ, Dames 1, Dames 2, Heren 1 en Heren 2 de conditietrainingen van start. Tijdens deze ‘Fase 4’ van het af- en opbouwrooster is er eveneens nog steeds de mogelijkheid voor alle (overige) teams om te trainen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in Zwembad de Waterman.

Gedurende drie weken vinden de conditietrainingen iedere maandag- en donderdagavond plaats van 20.00 tot 21.30 uur in Zwembad de Waterman te Wateringen. Ben je dan (nog) op vakantie en heb je dit nog niet gecommuniceerd? Geef dit dan even door aan je trainer/coach.

Per 2 september gaat het nieuwe reguliere trainingsrooster in en trainen alle teams weer in Zwembad Kerkpolder. Tot die tijd zijn dus alle waterpoloërs iedere vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 welkom om vrij te trainen in de Waterman.

Veel trainplezier en succes!