[11 sep] save the date: spelregelavond

Waterpoloërs, scheidsrechters en juryleden opgelet: woensdagavond 11 september vindt er een spelregelavond plaats. Deze wordt gehouden in de ruimte naast het clubhuis vanaf 19.30 uur.

Gedurende deze avond zal er een presentatie worden gegeven waarin ook de nieuwe spelregels aan bod komen. Tot slot is er gelegenheid om vragen te stellen. Ouders van d’ELFT-leden zijn eveneens van harte welkom om deze spelregelavond bij te wonen.

Zet woensdag 11 september a.s. alvast in je agenda
en graag tot dan!


“De wereldzwembond FINA heeft recent haar nieuwe spelregels waterpolo gepubliceerd welke in het internationale zomerseizoen direct zullen worden toegepast. Met de aanpassingen beoogt men het waterpolo spel (nog) aantrekkelijker te maken en te laten aansluiten bij de eisen die vanuit het IOC aan de sport worden gesteld.” – KNZB