Topsport Delft: sponsor een wedstrijdbal!

Stichting Topsport Delft is één jaar geleden opgericht door drie leden van Zwem- en waterpolovereniging d’ELFT. Met deze stichting willen ze dat het beoefenen van het hoogst haalbare niveau waterpolo wordt gefaciliteerd.

Begin 2o2o organiseerde de stichting een Sponsordiner in samenwerking met het eerste waterpolo herenteam van d’ELFT. Afgelopen april stond het Bedrijventoernooi gepland in zwembad Kerkpolder, maar helaas is dit evenement uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. De opbrengsten van alle evenementen komen geheel ten goede aan het faciliteren van topsport bij d’ELFT. Zo zijn de mannen dit seizoen begonnen met een wekelijkse krachttraining onder professionele begeleiding van MIFIT. Ook deelname aan het voorbereidingstoernooi Karel Ockers in Nijmegen behoorde hierdoor tot de mogelijkheden.

Het eerste herenteam van de waterpolotak van d’ELFT is onlangs, na kampioenschap, gepromoveerd naar de 2e klasse Bond. Afgelopen seizoen heeft het team weten te handhaven in de competitie! Om deze ontwikkeling door te kunnen trekken dienen er meer middelen ingezet te worden. Denk aan: fysiotherapie, voedingsadviezen, droogtraining, video-analyse, etc.

Ook sponsoren?

Voor € 75, – sponsor je een wedstrijd van d’ELFT Heren 1 mét een gloednieuwe wedstrijdbal. Na de wedstrijd is deze bal van jou en wordt deze persoonlijk door een speler overhandigd.

Interesse of op een andere manier sponsoren? Neem contact op via: info@topsportdelft.nl.

Deze sponsors gingen je voor: