Wedstrijdprotocol seizoen 2020-2021

Eindelijk weer een wedstrijd! En daar hebben we ongelofelijk veel zin in. Het is natuurlijk belangrijk dat we ons aan de coronamaatregelen houden om een leuke en veilige wedstrijd voor iedereen te garanderen.

Iedereen die een bezoek brengt aan Zwem- en waterpolovereniging d’ELFT (als speler, official, staflid of anderszins) dient kennis te hebben genomen van dit protocol en is op de hoogte van de algemene coronamaatregelen.

Speciaal voor alle waterpoloërs, hun ouders/verzorgers, de bezoekende teams, officials, stafleden en vrijwilligers hebben we een speciale pagina ingericht. Deze pagina ‘Wedstrijdprotocol’ vind je hier en ten alle tijden op de website van d’ELFT via Menu > Waterpolo > Wedstrijdprotocol. Binnenkort verschijnt er ook een directe link op de homepage van de website.

Daarnaast wordt deze pagina gelinkt in de KNZB Waterpolo applicatie. Bezoekende teams kunnen via Programma > selecteer wedstrijd > Locatie in de app klikken op de link “Klik hier voor corona-informatie van de thuisvereniging”. Andersom geldt dit ook voor d’ELFT-teams die op bezoek gaan bij een andere ploeg.

Heel veel succes & wedstrijdplezier!