Einde competities 2019-2020

Zojuist zijn door het RIVM en het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Voor de (zwem)sport betekent dit dat er tot 1 juni a.s. geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. In navolging van deze maatregelen komen alle trainingen, lessen, wedstrijden en andere verenigingsactiviteiten te vervallen tot 1 juni a.s.

Daarnaast heeft de invoering van deze nieuwe maatregelen de KZNB doen besluiten alle competities van seizoen 2019/2020 te stoppen. Voor d’ELFT geldt dit besluit voor alle niveaus van zowel het waterpolo als het wedstrijdzwemmen.

“Het coronavirus en de gevolgen ervan voor de Nederlandse samenleving hebben ook een grote impact op de zwemsport. Zwembaden zijn gesloten en het verenigingsleven ligt stil. Zowel voor de topsporters als voor hen die op andere niveaus als sporter actief zijn, is er geen sprake meer van een normaal trainingsregime.” Aldus de KNZB.

Tot slot zal het vóór de paasdagen voor iedere zwemdiscipline helder zijn wat de gevolgen van het coronavirus zijn voor de start van het seizoen 2020/2021.

Beste leden, blijf thuis & blijf fit! Volg d’ELFT via Instagram (@d_elft) of Facebook (@zwempolodelft) en deel ook jouw ideeën om, op afstand, met elkaar te blijven bewegen.