[25 mei] Proefzwemmen en Diplomazwemmen

Beste ouders en verzorgers,

We zijn trots op de kinderen. Na ruim drie maanden niet zwemmen kunnen ze toch (bijna) alles nog! Daarom organiseren we het Diplomazwemmen op dinsdag 25 mei van 18.30-19.30 uur in Zwembad Kerkpolder.

Het Diplomazwemmen vindt plaats, maar:

  1. als de overheid een lockdown aankondigt, kan het zijn dat wij het diplomazwemmen dienen te verplaatsen;
  2. er geldt (mogelijk) een verbod of een beperking op het aantal toeschouwers;
  3. er kan een afwijkende procedure voor het diplomazwemmen worden opgesteld. Houd u daarom uw e-mail in de gaten!

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vrijdaglessen
Voor de vrijdaglessen geldt dat de lessen van 2 april en 14 mei uitvallen in verband met Pasen en (de vrijdag na) Hemelvaart. Daarom mogen alleen de kinderen van A, B en C op dinsdag 18 mei (extra) komen proefzwemmen. Dan zwemmen ze in het wedstrijdbad waarin ze ook diplomazwemmen. Grijp deze kans!

De les op vrijdag 21 mei gaat gewoon door, dus kan uw kind op 18 mei toch niet aanwezig zijn, dan kan uw kind die avond proefzwemmen.

Proefzwemmen
Het Proefzwemmen vindt plaats op:

  • dinsdag 11 mei (gekleed) en dinsdag 18 mei
  • vrijdag 7 mei (gekleed) en dinsdag 18 mei (evt. 21 mei)

Geef uw kind de juiste kleding voor het gekleed zwemmen mee. Als de kleding niet in orde is, dan wordt uw kind uitgesloten van het Diplomazwemmen.

Wij raden u aan de uitgebreide informatie over het Proefzwemmen en de kledingeisen te lezen via: http://d-elft.nl/zwemles/diplomazwemmen.

Om teleurstelling tijdens het feestelijke Diplomazwemmen te voorkomen, laten wij kinderen alleen Diplomazwemmen als de instructeurs overtuigd zijn van hun kunnen.

Opzeggen
Wij gaan ervan uit dat uw kind lid blijft. Uw kind is pas zwemveilig als het zowel het A-, B- als C diploma is behaald. Zie voor meer informatie over zwemveilig: https://www.nrz-nl.nl/zwemveiligheid/.

Als u echter besluit dat uw kind stopt met zwemmen bij de vereniging, dient u zelf op te zeggen. Als wij geen tijdige opzegging van u ontvangen verwachten wij uw kind na het diplomazwemmen bij de vervolgstap van het zwemtraject.

Opzeggen voor het leszwemmen kan alleen per kwartaal en uiterlijk op de 24e van de maand. U kunt opzeggen via deze link. Zie ook de website voor meer informatie.

Contact/vragen
Heeft u nog vragen over het diplomazwemmen? Stuur dan een mail naar: diplomazwemmen@d-elft.nl.

Heeft u nog vragen over het proefzwemmen of de zwemles? Mail met de badcoördinator van uw zwemdag.
Dinsdag | mevr. Maayke van der Laan: zwemlesdinsdag@d-elft.nl
Vrijdag | mevr. Elly Wilhelm: zwemlesvrijdag@d-elft.nl