Proefzwemmen en Diplomazwemmen op dinsdag 25 mei

Beste ouders/verzorgers,

We zijn trots op de kinderen, na ruim 3 maanden niet zwemmen, kunnen ze toch (bijna) alles nog! Daarom organiseren we het diplomazwemmen op 25 mei as. van 18u30-19u30 in Kerkpolder.

Het diplomazwemmen vindt plaats, maar:

  1. als de overheid een lockdown aankondigt, kan het zijn dat het diplomazwemmen toch niet plaats kan vinden;
  2. er geldt (mogelijk) een verbod, of een beperking op (het aantal) toeschouwers;
  3. Er kan een afwijkende procedure voor het diplomazwemmen worden opgesteld. Houd daarom uw e-mail in de gaten!

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor de vrijdaglessen geldt dat de lessen van 2 april en 14 mei uitvallen, door Pasen en [de vrijdag na] Hemelvaart. Daarom mogen [alleen] de kinderen van A, B en C op dinsdag 18 mei [extra] komen proefzwemmen! Dan zwemmen ze in het wedstrijdbad waarin ze ook diplomazwemmen. Grijp deze kans!

De les op vrijdag 21 mei gaat gewoon door, dus kan uw kind op 18 mei toch niet aanwezig zijn, dan kan uw kind die avond proefzwemmen.

Het proefzwemmen vindt dus plaats op [let op afwijkend]:

  • di 11 mei [gekleed] en dinsdag 18 mei.
  • vr 7 mei [gekleed] en dinsdag 18 mei [evt. 21 mei].

Geef uw kind de juiste kleding voor gekleed zwemmen mee. Als de kleding niet in orde is, dan wordt uw kind automatisch uitgesloten van het diplomazwemmen.

Wij raden u aan de uitgebreide informatie over het proefzwemmen en de kledingeisen te http://d-elft.nl/zwemles/diplomazwemmen.

Om teleurstelling tijdens het feestelijke diplomazwemmen te voorkomen, laten wij kinderen alleen diplomazwemmen als de instructeurs overtuigd zijn van hun kunnen.

Opzeggen

Wij gaan ervan uit dat uw kind lid blijft. Uw kind is pas zwemveilig als zowel het A, B als C diploma is behaald. Zie https://www.nrz-nl.nl/zwemveiligheid/

Als u echter besluit dat uw kind stopt met zwemmen bij de vereniging, dient u zelf op te zeggen. Als wij geen tijdige opzegging van u ontvangen, dan verwachten wij uw kind na het diplomazwemmen bij de vervolgstap van het zwemtraject.

Opzeggen voor het leszwemmen kan alleen per kwartaal, uiterlijk de 24e van de maand. U kunt opzeggen via deze link Opzeggen zwemles. Zie ook de website voor meer informatie.

Contact/vragen?

Heeft u nog vragen over het diplomazwemmen? Stuur dan een mail naar diplomazwemmen@d-elft.nl.

Heeft u nog vragen over het proefzwemmen of de zwemles? Mail met de badcoördinator van uw zwemdag:
Dinsdag      Mevr. Maayke van der Laan, zwemlesdinsdag@d-elft.nl
Vrijdag       Mvr. Elly Wilhelm zwemlesvrijdag@d-elft.nl