Fijne jaarwisseling

Beste leden,

We hadden gehoopt dit jaar af te sluiten met de stijgende lijn die we sinds afgelopen zomer opgepakt hebben. Helaas is het in de laatste maand van het jaar snel gegaan en moeten we de jaarwisseling “op het droge” doorbrengen. Toch willen we terugkijken op de positieve punten van afgelopen jaar. Daar waar het kon, hebben jullie (de leden!) je in het zwembad laten zien. Daarbij moet ook zeker worden gezegd dat dit altijd zo veel mogelijk volgens de geldende (corona)regels gebeurde. We beseffen dat dit ook afgelopen jaar een behoorlijk stuk flexibiliteit heeft gevraagd van onze leden en dat complimenten voor die flexibiliteit zeker op zijn plaats zijn. Ook kijken we terug op de geweldige inzet van onze vrijwilligers, mensen zonder wie de vereniging niet zou kunnen bestaan. Uiteraard willen we (ook) via deze weg iedereen bedanken die zich dit jaar heeft ingezet voor de vereniging!

We kijken op dit moment niet alleen terug, we kijken ook vooruit met in het bijzonder naar het moment dat de zwembaden weer open gaan. Achter de schermen proberen we ons daar zo goed mogelijk op voor te bereiden (voor zover dat mogelijk is). De ervaring leert gelukkig dat binnen onze vereniging mensen snel kunnen schakelen, dus hebben we er alle vertrouwen in dat wanneer het kan en mag, onze vereniging binnen zeer korte tijd weer actief kan zijn in het zwembad!

Vanuit d’ELFT willen we iedereen een geweldige jaarwisseling en een prachtig en sportief 2022 toewensen! Uiteraard hopen we iedereen weer snel in het zwembad te kunnen zien! Mocht je tot die tijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via secretaris@d-elft.nl.

Met sportieve groet,
Het bestuur van Zwem- & waterpolovereniging d’ELFT